The Mechanic Blogja

Fordítások és miegymás ...

Kiakadt a Reddit, mert a nőnek kell gyerektartást fizetne

2019. február 03. 11:23 - The Mechanic

sharon-mccutcheon-556371-unsplash.jpgKissé meglepő, hogy ez még nem került be ide, mivel a cím alapján igencsak Red Pill story. Nagyszerű példa arra, hogy mekkora az emberekben a kettős mérce, mert ha a nőkkel bánnak uyganúgy, ahogyan a férfiakkal szokás, akkor is a nőket tekintik áldozatnak.

http://archive.is/k4ji6

A klasszikus forgatókönyv szerint a nő "véletlenül" teherbe esik, az exe/egyéjszakás kalandja nem akarja a gyereket, de a bíróság arra ítéli, hogy fizessen gyerektartást 18 évig, melynek nagyrésze úgysem a gyerekhez kerül. Természetesen nekünk azt mondják, hogy ez a normális és ezt el kell fogadni. Hiszen mindkét szülő felelősséggel tartozik a gyerek iránt. Nem dönthetsz úgy hogy nem leszel szülő.A gyerektartás pedig a gyermekért van. Ha nem szeretnél gyereket, nem kellett volna szexelned. És így tovább.

Kivéve akkor, ha egy férfi éri el, hogy a nő fizessen gyerektartást. Ekkor a Reddit nagy része szerint a faszi egy szemétláda, egy seggfej kamugép. Szegény kisgyerek, egy ilyen ember neveli majd fel. Ebben a pédában egy 20 éves férfi kért segítséget egy Jogi Tanácsadó fórumon. Az ex-barátnője teherbe esett, és a gyereket születése után örökbe akarta adni, annak ellenére, hogy a srác fel akarta nevelni a gyereket, mégha egyedül is. Azt mondta, hogy eleget keres ahhoz, hogy eltartsa, és vállal minden felelősséget ami ezzel jár. Azt az információt kapta, hogy az exe nem adhatja csak úgy örökbe a gyereket, ehhez kell az ő beleegyezése is, ezért jobb ha felkeres egy ügyvédet, jogilag elismeri hogy ő az apa, és harcba száll a felügyeleti jogokért. Tegnap egy fejleménnyel tért vissza ide. Azt mondta szerzett ügyvédet, sikerült elérnie, hogy a gyerket ne adják örökbe, és most egyedül neveli a kislányt. Ráadásul miután ez megtörtént, az ügyvédjével elintézték, hogy az ex fizessen gyerektartást az elkövetkező 18 éveben. A nő telefonon keresztül elhordta mindennek. A klasszikus, gyakori forgatókönyv azzal ér véget, hogy a férfinek kell gyerektartást fizetnie, de most a nő járt így. Rengeteg ember osztotta meg a gondolatait a témában.

"Szörnyű lehet most az anyának. Mert ha nem akarta volna a gyereket, akkor könnyen elmehetett volna abortuszra, és ezzel megszabadul a férfitól. Ezután a nő tejes gyerekfelügyeletet átadja neki és gyerektartást is fizet?

Egyáltalán nem értek egyet ezzel az egésszel." (+723)

Bizony, egyértelműen el kellett volna vetetni a 8 hónapos magzatot, hogy ezzel pénzt spóroljon.

"De az volt az örökbeadás lényege, hogy valaki rendesen gondját viselje a gyereknek. Ez csak valami sunyi trükkenk tűnik." (+257)

Rendes nevelés a gyereknek? Add örökbe.

 "A nőnek volt egy terve, de ehelyett most gyerektartást kell fizetnie, mert az apa teljes felügyeletet akart?" (+420)

"Miután megkapta a teljes felügyeletet, még gyerektartást is akar? Az mintha ellentmondana annak, hogy el tudja látni a gyereket. Kijelenthetjük hogy az apa egy gyökér. A nő megszakította volna a terhességet, ha tudja hogy ez lesz." (+596)

Egy másik "el kellett volna vetetnie a majdnem teljesen kifejlett gyereket" komment.

"Szó szerint egy poszt, miszerint ha örökbe adta volna a gyereket, akkor sokkal jobb helyzetben lenne. Őrület." (+4)

Ha örökbe adta volna a kislányt, megspórolt volna egy kis pénzt, és a gyerek a biológiai szülei nélkül nőne fel. Képzeld el, hogy ez mennyivel jobb lenne!

"Az anya hagyta, hogy megkapja a gyereket, erre ő még gyerektartást is követel? Szent szar, egszerűen nem tudom felfogni, hogyan lehet erre képes valaki. Csak képzeld el a Reddit-től mit kapna, ha ez fordítva történik." (+188)

"Képzeld el ha ezt egy nő csinálja meg!"

"Az anyát megvezették, hazudtak neki. Hihetetlenül szánalmas ez az egész. Aggódok a gyerekért, mert egy rideg, számító férfi neveli, aki hazudik és képes így átverni valakit ... Sokkal értelmesebbnek kell lennie ezeknek a törvényeknek." (+44)

"Igazi taplóság gyerektartást követelni. Az anya teljesen világosan megmondta, hogy NEM akarja a gyereket. Nem gördített akadályt az elé, hogy a posztoló megkapja a gyereket. Örökbe adhatta volna a gyereket és most nem kellene gyerektartást fizetnie. De úgy döntött, hogy az apának adja a lehetőséget a nevelésre. Teljes mértékben egy seggfej dolog hogy az apa ezt teszi." (+10)

"Micsoda önző pöcs. De közben egy gyönyörű módja annak, hogy a nő élete végéig utálja őt." (+14)

"Azt gondolom ez egy elég nyomi dolog. Én az anya helyében tutira megtámadnám a gyerektartást, és harcolnék a láthatási jogért. Akkor talán meggondolná magát, és nem akarná a gyerektartást."

"Ha én lennék a nő, harcolnék a láthatás jogáért, és mint egy szánalmas nyomorult nevelhetném a gyereket akit nem is akarok visszakapni."

"Örülök hogy nem én vagyok az egyetlen aki szomorú emiatt az övön aluli ütés miatt, ahogy ez az ember megkapta a gyerektartást. A becstelensége igencsak aggasztó." (+61)

"Megakadtam azon, hogy gyerektartást követel. Ez az én fejemben helytelennek hangzik. Ha örökbe adta volna a gyereket, most nem kellene 18 évig gyerektartást fizetnie. Mindazonáltal, ha felcserélnénk a szerepeket, és az apa akarná örökbeadni a kislányt, és az anya akarna teljes felügyeletet, azt hiszem az emberek véleménye az lenne, hogy az apának nyilvánvalóan fizetnie kell. A törvényeknek változnia kell e tekintetben." (+19)

 "Ez egy nővel történt, változtatni kell a törvényen."

És itt egy komment ami megnevettetett:

"Azt mondtad nem voltál elég okos a főiskolához? Ember, te lenyűgöző vagy!"

És kommentek százai vannak még, melyek bunkónak, szemétládának, ridegnek és hasonlónak nevezik.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy az emberek fele támogatja őt, és azt gondolják, ez tökéletesen rendben van. Talán inkább ők a többség.  Abban viszont biztos lehetsz, hogy ha ezt egy nő csinálja, senki le sem tojta volna.

Mikor egy nővel úgy bánnak, ahogy a férfiakkal szoktak, a nő mindig áldozatként jelenik meg. Ráadásul ha elszenvedi a legapróbb következményét is a tettének, az emberek védelmükbe veszik. Mintha a múltbeli tettei nem is számítanának (úgy mint a késői abortusza egy életképes magzatnak, csak hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie). 

forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mechanic.blog.hu/api/trackback/id/tr1714591884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása